Кандидатски листи за кмет на кметство Пристое

  • 2.Ерджан Руфад Мехмед
    ПП "ГЕРБ"
  • 7.Джемил Шакир Бейти
    ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ"
Венец Връбница Хитрино Каолиново Каспичан Никола Козлево Нови Пазар Велики Преслав Смядово Шумен