Резултати за кметство Боян Ботево

Кмет на кметство Боян Ботево
Кандидат Гласове %
7Мехмедали Мехмед Бекир
ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ"
477100.00%

ОИК протокол СИК протоколи

Димитровград Ивайловград Любимец Маджарово Минерални Бани Свиленград Симеоновград Стамболово Тополовград Харманли Хасково