Резултати за кметство Ведрина

Кмет на кметство Ведрина
Кандидат Гласове %
2Пепа Цветкова Стоянова
ПП "ГЕРБ"
9528.61%
24Елена Статева Друмева
ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ С.ВЕДРИНА
14142.47%
30Георги Стоянов Георгиев
ПП „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ"
9628.92%

ОИК протокол СИК протоколи

Добрич град Балчик Генерал Тошево Добричка Каварна Крушари Тервел Шабла