Резултати за кмет на кметство

Кандидат Гласове Разпределение
2 Марионка Стефанова Кокушинкова
Национално движение за права и свободи
6 1.67%
17 Иван Станкев Стойчев
ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ
291 80.83%
26 Даниела Сотирова Котева
ПП ГЛАС НАРОДЕН
25 6.94%
32 Георги Стефанов Георгиев
ПП АТАКА
38 10.56%

Сканирани протоколи ОИК и СИК протоколи

Области