Кандидатски листи за кмет на кметство Гомотарци

  • 27.Емил Димитров Атанасов
    ИК ЕМИЛ ДИМИТРОВ АТАНАСОВ
  • 34.Ирена Ромелова Иванова
    ИК ИРЕНА РОМЕЛОВА ИВАНОВА
Белоградчик Бойница Брегово Видин Грамада Димово Кула Макреш Ново Село Ружинци Чупрене