Резултати за кмет на кметство Брезница, община Гоце Делчев, област Благоевград / 24.11.2013

Кмет на кметство Брезница
Кандидат Гласове %
1Иса Мустафа Сакали
ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ"
1032100.00%

Числови данни ОИК Числови данни СИК Сканирани протоколи