Резултати за кмет на кметство Мирянци, община Пазарджик, област Пазарджик / 19.02.2017

Кмет на кметство Мирянци
Кандидат Гласове %
11Христо Стоянов Христов
Инициативен комитет
293100.00%

Числови данни ОИК Числови данни СИК Сканирани протоколи