Резултати за кмет на кметство Ракево, община Криводол, област Враца / 12.10.2014

Кмет на кметство Ракево
Кандидат Гласове %
1Димитрина Петкова Козлева
ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ"
35558.10%
2Николай Георгиев Петков
ИК Николай Георгиев Петков
25641.90%

Числови данни ОИК Числови данни СИК Сканирани протоколи