Резултати за кмет на кметство Мирянци, община Пазарджик, област Пазарджик / 19.02.2017

Кмет на кметство Мирянци
Кандидат Гласове %
11Христо Стоянов Христов
Инициативен комитет
29393.61%
Не подкрепям никого/206.39%

Числови данни ОИК Числови данни СИК Сканирани протоколи